Agera

Agera

Flexibil. Spectru complet. All-in-one. Spectrofotometrul Agera este soluția ideală pentru controlul calității aspectului.

Măsurați simultan culoarea, cuantificați luciul și stocați imaginea într-o măsurătoare simplă – cu spectrofotometrul de banc care vă pune la dispoziție o flexibilitate excepțională, facilitate în utilizare, valorificând timpul dvs.

Descriere

Cu geometria sa circumferențială de 0º/45ºc, glosmetrul de 60 de grade, iluminarea LED cu control UV și camera de 5 megapixeli, Agera transformă poziționarea probelor și măsurarea culorii într-o operațiune extrem de simplă. O singură măsurătoare captează și stochează imaginea în timp ce analizează culoarea, fluorescența și luciul. Nici probele de mari dimensiuni nu mai reprezintă o problemă, având cea mai mare zonă de măsurare cu punct fix din industrie.

Spectrofotometrul Agera dispune de un ecran tactil industrial, software de control al calității robust și sistem de gestionare a datelor de ultimă generație, plus opțiuni de partajare, pentru a profita la maximum de investiția dvs. Descoperiți caracteristicile și beneficiile suplimentare:

measurement

Măsurare simultană a culorii și a luciului

human-vision

Geometrie circumferenţială de 0º/45ºc reproducând vederea umană

three-port-plates

Plăcuțe cu porturi multiple pentru o gamă largă de dimensiuni de probă

build-in-usb

Conexiune USB și Ethernet

finger-click

Ecran tactil industrial cu interfață de utilizator modernă

flexible-setup

Software EasyMatch Essentials QC încorporat

Producator

HunterLab

Specificațiile produsului

  • Principiu de măsurare: Spectrofotometru de reflexie cu dublu fascicul / Contor de luciu
  • Geometrie: 0°/45°c (circumferenţial) ASTM E1164
  • Metodă de măsurare: Port de masurare frontal sau deasupra ecranului
  • Timp de citire: < 3 sec.·         Geometrie luciu: 60 de grade (60º)
  • Captură de imagine: de înaltă rezoluție, iluminare D65, vizualizarea imaginii la 0°/45°, captură și revenire asupra imaginii

Deschiderea portului și zona măsurată: 

NOTĂ: Deschiderile plăcuței de port Agera sunt supradimensionate cu aproximativ 3.174 mm (1/8 inch), astfel încât zonele iluminate și vizualizate ale probei să fie la distanță de marginile porturilor. Aria măsurată de Agera este controlată de lentilele din sistem, nefiind influențată de dimensiunea deschiderii plăcuței de port. Acesta este un avantaj față de alte instrumente deoarece plăcuța de port afectează măsurarea. 

Deschiderea portului

  • Extra mare: 53.97 mm (2.125 inch)
  • Mare: 28.57 mm (1.125 inch)
  • Mediu: 17.47 mm (0.688 inch)  

Suprafața măsurată

  • Culoare: foarte mare – 50.8 mm (2 inch), mare – 25.4 mm (1 inch), mediu – 15.89 mm (5/8 inch)
  • Luciu: 8 mm (5/16 inch)